BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Gümüşçeşme Mah. Vehbi Bolak Cd. 63/A Altıeylül/BALIKESİR
Vizyon
Atatürkçü, çağdaş nesiller yetiştiren,İkili öğretimin gerçekleştiği, her öğrencinin en az bir sosyal, kültürel, sportif etkinliğe katıldığı,öğrenci-öğretmen-veli ve destek personelinin zevkle bir arada bulunduğu başarılı bir okul olmak.
Misyon
Biz öğrencilerimizi başarıya götürecek bilgi ve becerileri verirken, onların da birer değer olduğunu unutmayan, velilerin okulumuzda "çocuğunun iyi yetiştirildiğine" inandığı ve hayatta başarılı olacak, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı ve inanan Cumhuriyet kazanımlarını sonsuza kadar koruyacak ve geliştirecek öğrenciler yetiştiren Cumhuriyet İlköğretim Okulu çalışanlarıyız.
Öğretim Şekli :İlkokul: Tam Gün
lkokul öğle:09.00 - 14.20
Merkezi sistem,otomatik,Doğalgaz
Ulaşım
Toplu taşıma merkezinden; Belediye otobüsü veya dolmuş taksi ile kolayca ulaşılabilir.Atatürk Parkına ve Vergi Dairesine çok yakın,Salı ve Pazar günü kurulan pazarın karşısında yer almaktadır.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Gümüşçeşme Mahallesi,Vehbi Bolak Caddesi,No;63-A /Altıeylül-BALIKESİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz BALIKESİR il merkezine yakın konumdadır. Araçla ya da yaya olarak okulumuza ulaşmak mümkündür. Altıeylül ilçesinde bulunmaktadır.